Carmen Maura

Carmen Maura
List of movies starring Carmen Maura. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
72
Height1.61 meter
Born15.09.1945
Place of birthMadrid, Spain Spain
Zodiac signVirgo

Filmography

Actor

Las brujas de Zugarramurdi (2013)
Graciana
Paulette (2012)
Maria
Le mac (2009)
La mère
Volver (2006)
Irene
Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988)
Pepa
La ley del deseo (1986)
Tina Quintero
Matador (1986)
Julia
Alice and Martin (1998)
Jeanine
¿Qué he hecho yo para merecer esto!! (1984)
Gloria
Entre tinieblas (1983)
Sor Perdida
La mano negra (1980)
Pepi, Luci, Bom and Other Girls Like Mom (1980)
Pepi
Folle... folle... fólleme Tim! (1978)
Le pacte du silence (2003)
Mère Emmanuelle
El palo (2001)
Maite
El entusiasmo (1998)
Maria
Sombras y luces: Cien años de cine español (1996)
Gloria, хроника
Carretera y manta (2000)
Concha
Baton Rouge (1988)
Isabel Harris
Delirios de amor (1986)
Carmen (segment 'Delirio 3'), в титрах не указана
Les femmes du 6e étage (2010)
Concepción Ramirez
Actrices (2011)
играет саму себя
La comunidad (2000)
Julia
25 degrés en hiver (2004)
Abuelita
The Garden of Eden (2008)
Madame Aurol
800 balas (2002)
Laura
Reinas (2005)
Magda
Tetro (2009)
Alone
80s (2005)
Gloria
Free Zone (2005)
Mrs. Breitberg
¡Ay, Carmela! (1990)
Carmela
Corazón de... (1997)
играет саму себя
Valentín (2002)
Contacts
SimilarMoviesDB