Борис Хвошнянский

Борис Хвошнянский
List of movies starring Борис Хвошнянский. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
49
WifeЮлия Вознесенская
Born17.02.1968
Place of birthLeningrad, Russia Russia
Zodiac signAquarius

Filmography

Actor

(2012)
руководитель тренинга
Ёлки (2010)
продюсер Веры Брежневой
(2008)
Корнилов
(2003)
Де Рибас
(2011)
(2005)
комиссар Анатоль
(2004)
повар Морис
(2011)
Аркадий Крестовский
(2015)
Борис Шумяцкий
(2010)
Константин Самоходов, муж Ксении
(2014)
(2013)
Иван Аркадьевич Томилин
(2013)
(2011)
(2012)
Павел Митрохин
(2012)
(2014)
Андрей Сомов
(2011)
Чингиз
(2012)
(2014)
Муса
(2011)
(2011)
(2011)
(2003)
Танцор
(2005)
Солитянский
(2009)
Алексей Рощин
(2008)
Герман
(2016)
Никас
(2002)
(2003)
Вова Батонов
(2011)
Сазонов
(2014)
Старостин
(2009)
Слава
(2009)
Георгий Рогожин, продюсер
(2013)
Андрей Алексеевич Ковалевский
(1999)
Леонид
(2003)
Фигаро
(2015)
Николай
(2013)
Игорь Валентинович Добровольский
Contacts
SimilarMoviesDB