Артур Ваха

Артур Ваха
List of movies starring Артур Ваха. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
53
Height1.90 meter
Born13.01.1964
Place of birthLeningrad, Russia Russia
Zodiac signCapricorn

Filmography

Actor

Battalion (2015)
(2012)
дон Серджио
(2008)
(2008)
глава боярского вече
(1995)
администратор театра
(1993)
сосед Тимошина
Sideburns (1990)
Херц
(2012)
Вячеслав Галчанский
(2012)
(2011)
(2011)
Дмитрий Чепелев
(2001)
неверный муж
(2000)
член партии
(2010)
(2014)
(2012)
(2013)
(2013)
отец Беллы
(2011)
Брежнев
(2011)
Артемий Круглов
Дыши со мной (2010)
(2014)
Олег Викторович Саморядов, главврач клиники в Санкт-Петербурге
(2011)
редактор
(2014)
Михаил Кузьмич
(2015)
(2013)
Павел Чаусов (Чаус)
(2010)
профессор Пашинян
(2012)
Сергей Владимирович Прохоров
(2011)
(2014)
Владимир Викторович
(2013)
(2010)
(2015)
Фадей
(2013)
Борис Сергеевич Лужаев
(2011)
Ломов Петр Егорович
(2011)
Корешников, «Кореец»
(2010)
(2011)
Леончук
(2005)
молодой Брежнев
(2014)
Чужой район 2 (2012)
Полесов
(2009)
Леха Черт
(2015)
Шнурок
(2005)
сутенёр
(2008)
капитан Николай Маточкин
(2012)
Коростылев
(2006)
Гамерник
(2005)
(2007)
(2014)
Иван Край
(2003)
Алексей Суздальцев
(2015)
(2006)
Абрамов
(2002)
Хамчик
(2007)
Киллер
(2009)
Михаил Кузьмич, руководитель телеканала
(1991)
(2009)
Самвэл
(2008)
Александр
(2014)
Старовойтов
(2004)
Петр
Contribution (2016)
(2001)
Пётр Василенко, пациент клиники
(1995)
(1999)
(2008)
Ярослав Зотов
(1990)
Дьявол
(2012)
Михаил Чирков
Contacts
SimilarMoviesDB