Antonio Resines

Antonio Resines
List of movies starring Antonio Resines. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
63
Height1.78 meter
Born07.08.1954
Zodiac signLeo

Filmography

Actor

Celda 211 (2009)
José Utrilla
La niña de tus ojos (1998)
Blas Fontiveros
Best Seller (1982)
Policía
La mano negra (1980)
El portero (2000)
Sargento Andrade
Carreteras secundarias (1997)
Lozano
La Buena estrella (1997)
Rafael
El cianuro... ¿solo o con leche? (1994)
Javier
El juego más divertido (1988)
Tomás
Boca a boca (1995)
Director del Casting, в титрах не указан
(2000)
Matias
(2010)
играет самого себя
El sueño de Iván (2011)
El Abuelo
Fuga de cerebros (2009)
Padre Natalia
Alatriste (2006)
Spanish Officer at Rocroi, в титрах не указан
Dos tipos duros (2003)
Paco

Producer

Chico & Rita (2010)
ассоциированный продюсер
Contacts
SimilarMoviesDB