Анна Чурина

Анна Чурина
List of movies starring Анна Чурина. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
39
Height1.74 meter
HusbandАлексей Петрухин
Born23.07.1978
Place of birthForest, Russia Russia
Zodiac signLeo

Filmography

Actor

Вий 3D (2014)
мисс Дадли
(2012)
Эвелина
(2011)
Мария, мать царевича Дмитрия
(2006)
Анастасия
(2006)
(2002)
журналистка
(2011)
Зимняя Сказка
(2015)
(2014)
(2010)
Катя Мукумова
(2013)
Лида
(2004)
Вика
(2007)
подруга Милы
(2006)
Ирина
(2005)
(2013)
(2005)
Анжела, соседка Шнэка
(2006)
Надежда
(2012)
Людмила Чапаева, секретарша Воронина
(2013)
Ульяна Матвиенко
Contacts
SimilarMoviesDB