Andrea Sawatzki

Andrea Sawatzki
List of movies starring Andrea Sawatzki. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Actor

John Rabe (2009)
Valérie Dupres, озвучка
The Experiment (2001)
Dr. Jutta Grimm - Wissenschaftler / Scientist
Harte Jungs (2000)
Tante Zelda
Borgia (2011)
Adriana De Mila
Südsee, eigene Insel (1999)
Sabine
Das Leben ist eine Baustelle. (1997)
Sylvia
Erkan & Stefan in Der Tod kommt krass (2005)
Kathrin Schwartau
Glück (2011)
Kalles Mutter, в титрах не указана
Mein erster Freund, Mutter und ich (2003)
Sonja Maiwald
Bandits (1997)
Ludwig
Contacts
SimilarMoviesDB