Элис Белчер

List of movies starring Элис Белчер. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
137
Born12.04.1880
Place of birthNew York, USA USA
Zodiac signAries

Filmography

Actor

(1934)
Night of Love Mop Buyer, в титрах не указана
(1928)
Woman in Front Row, в титрах не указана
His Unlucky Night (1928)
в титрах не указана
(1928)
Juror, в титрах не указана
When a Man Loves (1927)
Minor Role, в титрах не указана
The Girl from Everywhere (1927)
Minor Role, в титрах не указана
(1927)
Townswoman, в титрах не указана
(1924)
Undetermined Secondary Role, в титрах не указана, слухи
(1935)
Mrs. Hyden Zeke - Photo, в титрах не указана
(1930)
(1926)
Charley Anderson
(1919)
Minor Role, в титрах не указана
Way for a Sailor (1930)
London Wharf Floozie, в титрах не указана
Contacts
SimilarMoviesDB