Ален Делон

Ален Делон
List of movies starring Ален Делон. Filmography ordered by movie release dates.
WifeNathalie Delon (divorced)

Filmography

Actor

(2012)
новелла «Париж»
1 chance sur 2 (1998)
Julien Vignal
Zorro (1975)
Don Diego, the false Miguel de la Serna / El Zorro
Soleil rouge (1971)
Gotch «Gauche» Kink
Le cercle rouge (1970)
Corey
La piscine (1969)
Jean-Paul
Le samouraï (1967)
Jef Costello
Les félins (1964)
Marc
Il gattopardo (1963)
Tancredi Falconeri
La tulipe noire (1963)
Julien de Saint Preux / Guillaume de Saint Preux
L'eclisse (1962)
Piero
Plein soleil (1960)
Rocco e i suoi fratelli (1960)
Rocco Parondi
Вечерний Ургант (2012)
играет самого себя, гость
Luchino Visconti (1999)
играет самого себя, хроника
Day and Night (1997)
Alexandre
Les cent et une nuits de Simon Cinéma (1994)
Alain Delon, en visite
Notre histoire (1984)
Robert Avranche
The Concorde: Airport '79 (1979)
Capt. Paul Metrand
America at the Movies (1976)
рассказчик / Récitant, озвучка
The Assassination of Trotsky (1972)
Frank Jackson
Adieu l'ami (1968)
Dino Barran
Histoires extraordinaires (1968)
William Wilson and his double (segment 'William Wilson')
Diaboliquement vôtre (1967)
Pierre Lagrange / Georges Campo
Paris brûle-t-il? (1966)
Jacques Chaban-Delmas
Lost Command (1966)
Captain Phillipe Esclavier
Texas Across the River (1966)
Don Andrea
(1965)
играет самого себя
The Yellow Rolls-Royce (1964)
Stefano
(1963)
играет самого себя, в титрах не указан
Astérix aux jeux olympiques (2008)
Jules Cesar
Deux hommes dans la ville (1973)
Gino Strabliggi
Scorpio (1973)
Jean «Scorpio» Laurier
Un flic (1972)
Commissaire Edouard Coleman
Reporters (1981)
играет самого себя
La prima notte di quiete (1972)
Daniele Dominici
Once a Thief (1965)
Eddie Pedak
Final Cut: Hölgyeim és uraim (2012)
хроника
La veuve Couderc (1971)
Jean Lavigne
Les granges brûlées (1973)
Le juge Pierre Larcher
Amours célèbres (1961)
Prince Albert / Le duc Albert (segment 'Agnès Bernauer')
L'occupation intime (2011)
Récitant / рассказчик, озвучка
Un mari de trop (2010)
Maxime de Rougemont
Les acteurs (2000)
Alain Delon
Le lion (2003)
John Bullit
Le Retour de Casanova (1992)
Casanova
Nouvelle vague (1990)
Lui / Roger Lennox / Richard Lennox
Dancing Machine (1990)
Alan Wolf
(1980)
Жорж Фош, инспектор полиции
L'ours en peluche (1994)

Director

Le choc (1982)

Producer

Power Play (1978)
Contacts
SimilarMoviesDB