Алексей Барабаш

Алексей Барабаш
List of movies starring Алексей Барабаш. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
40
Height1.80 meter
WifeОльга Белинская (divorced)
Born12.06.1977
Place of birthLeningrad, Russia Russia
Zodiac signGemini

Filmography

Actor

А зори здесь тихие... (2015)
Stalingrad (2013)
разведчик Александр Никифоров
(2010)
Тарас
Питер FM (2006)
Костя
(2003)
(2001)
(2012)
(2011)
Дима
Мужчина во мне (2011)
Сергей
(2013)
(2013)
Александр I
(2010)
Иван Первухин, серия «Последний угон»
(2012)
(2010)
(2013)
Леонид Хохлов
(2011)
Олег Захаров
(2011)
(2014)
Сергей
(2014)
Денис Игоревич
(2012)
(2011)
Сергей Куликов
(2013)
Гарик
(2015)
Валерий Ободзинский
(2012)
(2014)
(2007)
(2005)
Митя
(2001)
Мортон Шейн
(2006)
Лёнька Пантелеев
(2008)
Глебушка
(2011)
(2009)
Филипп
(2014)
читает текст, озвучка
(2002)
Красноармеец
(2002)
второй кавалер
(2003)
(2007)
Алеша
(2009)
(2005)
Макс
(2011)
Олег
(2008)
Юрий
(2013)
Алексей Рудаков
(2008)
Contacts
SimilarMoviesDB