Александр Пожаров

Александр Пожаров
List of movies starring Александр Пожаров. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
67
Born12.12.1950
Place of birthMoscow, Russia Russia
Zodiac signSagittarius

Filmography

Actor

(2002)
кондуктор
(2010)
Джеф Барнс
Cheburashka (2013)
фокусник, озвучка
(2008)
озвучка
(2001)
дядя Миша
(2005)
озвучка
(2008)
царь Доридонт, озвучка
(2009)
царь Дормидонт, озвучка
(1991)
(2000)
дедушка
(2006)
Водяной - Щука - Леший, озвучка
(1999)
Мига, озвучка
(2001)
Contacts
SimilarMoviesDB