Александр Феклистов

Александр Феклистов
List of movies starring Александр Феклистов. Filmography ordered by movie release dates.
Age
(how old)
62
Height1.77 meter
Born07.12.1955
Place of birthLeningrad, Russia Russia
Zodiac signSagittarius

Filmography

Actor

(2009)
тесть
Обитаемый остров (2008)
Тесть
(2004)
нарком
(2001)
Поляков
(1987)
Седой
(2013)
Николай Щербаков
(2012)
Илья Ильич Зайцев
(2011)
Александр Беркович
(2010)
(2009)
отец Митрофаний
(2000)
Петр Аркадьевич Столыпин
Батальоны просят огня (1985)
сержант Елютин
(1991)
Большаков
(2000)
(2015)
играет самого себя
(2010)
Феликс Копылов
(2012)
Илья Ильич
(2011)
Федотов
(2010)
Валерий Иванович Антонов
(2010)
Микки
(2013)
Александр Александрович Беркович
(2012)
Татьянина ночь (2014)
Александр Голубев
(2006)
(2010)
(2000)
Сергей, новелла «21:00»
(2008)
следователь Рогов
(2004)
Александр Николаевич Добрынин
(2005)
Молотов
(2004)
(2001)
Борис
(2014)
(2007)
(2010)
Вадим Иванович Колтунов
(2000)
(2009)
(2009)
(2007)
таксист Димыч
(2008)
Киселев Николай Иванович, главный хирург госпиталя
(2002)
(2007)
Отец Алисы
(1993)
Митяй
(1990)
Виктор Иванович
(2009)
Илья Авдеев
(1994)
(2001)
Борихин
(2005)
телеведущий
(1999)
Кулёк
(1999)
Борихин
(2003)
Соловьёв
(1993)
наблюдатель
(1999)
профессор Загурский
Stalin (1992)
Николаев
(2006)
(2006)
Ершов Эдуард Леонидович
(2007)
(2008)
(2003)
(1992)
Саша, муж Анны
(2001)
Суворов
(1994)
(2009)
(2009)
Чертов

Director

(1998)
Contacts
SimilarMoviesDB