Albert Delpy

Albert Delpy
List of movies starring Albert Delpy. Filmography ordered by movie release dates.
WifeMarie Pillet (divorced)

Filmography

Actor

Eyjafjallajökull (2013)
Tonton Roger
2 Days in Paris (2007)
Jeannot - Marion's Father
Before Sunset (2004)
Man at Grill
Le locataire (1976)
Neighbor, в титрах не указан
Chez Maupassant (2007)
Le maire
Le comte de Monte Cristo (1998)
Maitre De Ceremonie
Une pour toutes (1999)
Le collègue
(1988)
L'oncle
(1982)
Guerres civiles en France (1978)
Mille millièmes (2002)
M. Maréchal
Villa des roses (2002)
Antoine Créteur
Le colonel Chabert (1994)
Notary
L' An 01 (1973)
Le voleur de bijoux
Twist again à Moscou (1986)
(1994)
Le médecin
On ne meurt que deux fois (1985)
Le médecin légiste / Forensic scientist
2 Days in New York (2012)
Jeannot
Mammuth (2010)
Pierre, le cousin
Le Skylab (2011)
Tonton Hubert
Lolo (2015)
Visiteur Centre Pompidou, в титрах не указан
La fille du 14 juillet (2013)
Le patient
Aram (2002)
Nasar
La guerre des miss (2008)
Père du maire Super Charmoussey
Le mari de la coiffeuse (1990)
Donecker
Ridicule (1996)
Baron de Guéret
Contacts
SimilarMoviesDB