Álvaro Augustín

Álvaro Augustín
List of movies starring Álvaro Augustín. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Producer

Perdona si te llamo amor (2014)
The Impossible (2012)
Venuto al mondo (2012)
сопродюсер
Celda 211 (2009)
Agora (2009)
продюсер (в титрах: Álvaro Augustin)
Che: Part One (2008)
исполнительный продюсер (в титрах: Álvaro Augustin)
Che: Part Two (2008)
исполнительный продюсер
The Orphanage (2007)
El rey de la montaña (2007)
Pan's Labyrinth (2006)
The Oxford Murders (2007)
Afterparty (2012)
Verbo (2011)
Tad, the Lost Explorer (2012)
El mal ajeno (2010)
Atrapa la bandera (2015)
Lo mejor de Eva (2011)
Ocho apellidos vascos (2014)
Películas para no dormir: Para entrar a vivir (2006)
No habrá paz para los malvados (2011)
The Kovak Box (2006)
Alatriste (2006)
продюсер (в титрах: Álvaro Augustin)
Películas para no dormir: La habitación del niño (2006)
Maradona by Kusturica (2008)
сопродюсер
Spanish Movie (2009)
исполнительный продюсер / продюсер
Películas para no dormir: Regreso a Moira (2006)
Hierro (2009)
Rabia (2009)
Cámara oscura (2003)
ассоциированный продюсер
Imago mortis (2009)
Agnosia (2010)
исполнительный продюсер
Eskalofrío (2008)
исполнительный продюсер
El Niño (2014)
Séptimo (2013)
Transsiberian (2007)
сопродюсер
Contacts
SimilarMoviesDB